Kompletno rešenje za vaš Internet Cafe i PC igraonicu.

 
Home
 
Internet kafe
 
Download
 
Kupovina
 
Kontakt
 

Antamedia - Smart Kartice
za vaš Internet Kafe ili PC Igraonicu, Hotel, Biblioteku, Aerodrom..


Zašto koristiti Smart Kartice ?  
Smart Kartice su dugotrajne pristupne kartice koje sa našim Internet Cafe programom čine kompletu zaštitu vašeg sistema.
Mušterija
jednostavno umetne karticu u čitač kartica i automatski je logovan. Mušterije ne moraju da pamte korisničko ime, šifru ili vremenski kod. Za vreme trajanja sesije, kredit sa kartice se automatski smanjuje. Kada mušterija ukloni karticu, istog trenutka se prekida sesija. Kartice su, takođe, svojevrsna reklama, jer podsećaju vaše korisnike da vas posete.


Treba imati u vidu da Vam je potreban po jedan čitač kartica za svaki računar na kome želite da omogućite logovanje putem smart kartice, kao i jedan čitač kartica za serverski računar, na kome bi ste generisali smart kartice za mušterije. Svi modeli čitača kartica imaju i mogućnost upisivanja podataka na smart kartice. Svi čitači/pisači smart kartica su kompatabilni sa većinom PC platformi: Windows 98, Me, NT, 2000 and XP.

Čitači kartica i smart kartice treba naručiti od Antamedie, da bi se dobila nova licenca u kojoj je opcija za smart kartice dozvoljena. Takođe, smart kartice, čitače i tastature, od Antamedie možete poručiti i u druge svrhe, po istoj ceni.   
ACR30U

Kompaktan USB čitač sa jednim čipom i dobrim odnosom performansi i cene. Podržava sve MCU-bazirane kartice, kao i najpopularnije smart kartice. Sertifikovan od strane CE, FCC, EMV, i Microsoft WHQL.

  ACR38U

Sa konstantnom evolucijom u oblasti računarskih tehnologija, ACR38 smart card čitač/pisač je USB uređaj pune brzine, dizajniran za korišćenje u PC okruženju.
  ACF30

Ovaj 3.5 inčni čitač je moguće smestiti u svako računarsko kućište koje poseduje otvor za disketnu jedinicu, i tako ga načiniti sastavnim delom vašeg računara. Ovaj čitač pruža iste mogučnosti kao i ACR30, ali ne zauzima dodatni prostor na vašem radnom stolu. 
ACK30

ACR30 sa USB priključkom, u formi tastature, prestavlja čitač kartica koji je elektronski i mehanički integrisan u tastaturu. Ovo se pokazalo, kao vrlo bezbedno rešenje!

Karakteristike tastature:
PS/2 priključak sa 18 multimedijalnih tastera (back, forward, stop, refresh, search, favorites, home, mute, volume + -, previous track, stop, play, next track, media,calculator, my computer), programabilni ACPI tasteri (power, sleep and wakeup), fiksni oslonac za ruku. Dostupna u crnoj boji.
  Sigurnosna memorijska
Smart kartica


Ovo je jedna od najpopularnijih "Smart memorijskih kartica" na svetu. Ovaj čip sadrži inteligentan 256-Byte EEPROM sa funkcijom zaštite pisanje i programabilan sigurnosni kod. Za male narudžbine, možemo da isporučujemo bele kartice..

Za velike narudžbine (>1000 komada), nusimo štampane kartice sa vašim logotipom, slikom ili drugim informacijama, po želji. Štampa uključuje obe strane 4+4 boje.


Shipment: FOB HK
.
Goods can be shipped with your international courier, EMS or FedEx.

Please contact Antamedia Sales with your full shipping address, model and quantities required so we can provide you shipping cost and order instructions.
E-mail:
Phones:

sales@antamedia.com
+381 65 210 66 00© 2001-2017 Antamedia